Teollisuuden, rakennusten ja siltojen vaativat teräsrakenteet

EN1090-1 standardin mukaiset CE-merkityt hitsatut teräsrakenteet
toteutusluokissa EXC1, EXC2 ja EXC3

Ota yhteyttä

isojen ja Raskaiden hitsattujen teräsrakenteiden valmistus

Valmistamme konepajallamme asiakkaan tarpeiden ja suunnitelmien mukaisesti teollisuuden, rakennusten ja siltojen teräsrunkorakenteet sekä niihin tarvittavat hitsatut teräspalkit. Hitsaamme sekä mustaa, ruostumatonta että haponkestävää terästä. Olemme erikoistuneet isokokoisten ja vaativien teräspalkkien ja teräsrakenteiden valmistamiseen. Hallimme pituus on 103 metriä, pinta-ala 3000 m2 ja nostokapsiteettia on kymmeniä tonneja. Valmistettavat palkit voivat olla esimerkiksi I-, WQ-, HP- tai HQ-palkkeja. 

Teräsrungot suunnittelusta asennukseen

Valmistamme teräshalleja ja teräsrunkoja monipuolisiin käyttötarkoituksiin, kuten kauppakeskuksiin, liikuntatiloihin tai tehdashalleihin. Teemme tarvittaessa kaiken konepajasuunnittelusta ja valmistuksesta teräsrakenteiden asennukseen asti. Asiakas saa meiltä rakennukseensa valmiin rungon.

Automaattinen hitsauslinja

Tehtaassamme on automaattinen hitsauslinja, jolla valmistamme suuret teräspalkit nopeasti ja laadukkaasti. Hitsauslinja mahdollistaa raskaiden teräspalkkien suurten sarjojen kustannustehokkaan valmistamisen. 

 

Hitsauslinjalla valmistettavien palkkien maksimikoot:

  • Pituus 23 000 mm

  • Korkeus 1250 mm

  • Leveys 1000 mm

Ota yhteyttä

Pintakäsittely asiakkaan toiveiden mukaan

Teemme yhteistyötä luotettavien yhteistyökumppaneidemme kanssa. Sertifioidut pintakäsittelylaitokset hoitavat tuotteiden pintakäsittelyt asiakkaan toiveiden mukaan. Teräsrakenteita on saatavilla esimerkiksi maalattuna, kuumasinkittynä tai palosuojamaalattuna. Kauttamme saat myös kaikki kuljetukset ja erikoiskuljetukset Suomeen ja Pohjoismaihin

Sertifioitua laatua

Kiwa Inspecta on myöntänyt Labcorille sertifikaatin hitsattujen rakenteellisten teräskokoonpanojen ja tuotejärjestelmien valmistukseen toteutusluokissa EXC1, EXC2 ja EXC3. Valmistamamme tuotteet ovat CE-merkittyjä standardin EN1090-1 mukaisesti ja teemme laatuvaatimusten mukaiset NDT-tarkastukset. 

Toteutettuja projekteja

Olemme tehneet vuosien aikana yhteistyötä useiden suomalaisten rakennusalan ja metallialan yritysten kanssa ja valmistaneet teräsrakenteita monenlaisiin asiakkaidemme kohteisiin.