Tule meille töihin

Meillä on töitä teräsrakentamisen ammattilaisille

Onko teräsrakentaminen vahvuutesi? Oletko oma-aloitteinen ja pystyt tekemään itsenäistä työtä vastuullisesti? Haluatko kehittyä oman alasi ammattilaiseksi?

 

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä teräsrakentamisen parissa niin tuotannossa kuin myynnissäkin. Toimistomme ja tehtaamme sijaitsevat Ikaalisissa. Meitä on jo noin 15 hengen mukava porukka ja toiminnan kasvaessa tarvitsemme lisää ammattilaisia.

Haemme tuotantopäällikköä / työnjohtajaa

Oy Labcor Ab hakee tuotantopäällikköä/työnjohtajaa vastaamaan raskaiden ja vaativien teräspalkkien ja teräsrakenteiden valmistuksesta. 3000 m2 tehtaamme sijaitsee Ikaalisissa ja tuotantokapasiteetti on 200-250 tonnia kuukaudessa.

 

Tuotantopäällikkönä vastaat koko tuotantomme sujuvuudesta ja toimit kokeneiden ja ammattitaitoisten hitsaajiemme työnjohtajana. Tehtäviisi kuuluu mm. valmistuksen suunnittelu ja aikataulutus, henkilöstöresursointi ja tuotannon työnjohto. Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito.

 

Haemme ensisijaisesti kokenutta ja hyvää tyyppiä, joten koulutustaustalla ei ole merkitystä. Sinulla on jo kokemusta työnjohtajan tehtävistä metallialalta ja tietoa ja käytännön kokemusta hitsauksesta sekä piirustusten lukutaitoa.

 

Odotamme työnjohtajalta yhteistyökykyä, joustavuutta, myynnillistä asennetta, sitoutuneisuutta ja vastuullista otetta työhön. Ratkaiset erilaisia tilanteita tuotannossa ja vastaat siitä, että tuotteet valmistuvat sovitusti. Tukenasi työssä on Labcorin muu johto.

 

Hae työpaikkaa

 

Ota yhteyttä nopeasti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa Jorma Autero

Puh. 045 624 8280