Haemme tuotantopäällikköä

Meillä on töitä sinulle teräksinen ja vastuullinen tuotantopäällikkö

Onko teräsrakentaminen vahvuutesi? Oletko oma-aloitteinen ja pystyt tekemään itsenäistä työtä vastuullisesti? Onko hitsaus ja teräsrakenteiden valmistus tuttua?

 

Oy Labcor Ab hakee tuotantopäällikköä/työnjohtajaa vastaamaan teräspalkkien ja teräsrakenteiden valmistuksesta. Tuotantopäällikkönä vastaat tuotantomme sujuvuudesta ja toimit kokeneiden ja ammattitaitoisten hitsaajiemme työnjohtajana. Tehtäviisi kuuluu mm. valmistuksen suunnittelu ja aikataulutus, henkilöstöresursointi ja tuotannon työnjohto. Tarvittaessa pystyt hoitamaan työsi myös englannin kielellä.

 

Haemme ensisijaisesti kokenutta ja hyvää tyyppiä, joten koulutustaustalla ei ole merkitystä. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta työnjohtajan tehtävistä metallialalta ja tietoa ja käytännön kokemusta hitsauksesta. Sinulla on lisäksi piirustusten lukemisen taitoa ja hyvät vuorovaikutustaidot.

 

Odotamme työnjohtajalta yhteistyökykyä, joustavuutta, sitoutuneisuutta ja vastuullista otetta työhön. Ratkaiset sujuvasti ja itsenäisesti erilaiset tilanteet tuotannossa ja vastaat siitä, että tuotteet valmistuvat sovitusti.

 

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työpaikan tehtaallamme Ikaalisissa, jossa työskentelee noin 10 hitsaajaa. Ota yhteyttä nopeasti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja antaa Jorma Autero

Puh. 045 624 8280

 

Oy Labcor Ab on vuonna 2004 perustettu vaativien teräsrakenteiden valmistamiseen erikoistunut, vakaa ja arvostettu metallialan yritys. Tehtaamme ja toimistomme sijaitsee Ikaalisissa. Asiakkaitamme ovat Suomen johtavat rakennusliikkeet ja konepajat, ja osaamistamme löytyy ympäri Suomen, mm. Tampereen yliopistollisesta sairaalasta sekä teollisuudesta.