WQ-palkit tuovat nopeutta ja tehokkuutta monikerrosrakentamiseen

Etsitkö WQ-palkkeja, muita teräspalkkeja tai kokonaisia teräsrunkorakenteita rakentamiseen?
WQ-palkkien avulla teet monikerrosrakentamisesta samalla kertaa sekä ripeää että kustannustehokasta.

 

Mitä erityisen hyvää WQ-palkeissa on?

WQ-palkkien avulla asennustyö on helppoa ja nopeaa. Lisäksi rakennuksen turvallisuus paranee ja mahdollisten virheiden riski vähenee.

Muiden hitsattujen palkkien tavoin WQ-palkit ovat integroituja palkkeja, jotka valetaan kannen korkeuteen. Siten niiden avulla saadaan erittäin matala rakennekorkeus. 

Samalla palkkien kapasiteetti on suuri. WQ-palkkien laatikkomuotoinen rakenne takaa erinomaisen vääntöjäykkyyden, mikä lisää rakennuksen lujuutta ja vakautta.


Betonielementtejä hyödynnetään kaikenlaisessa rakentamisessa


Betonielementtejä käytetään kaiken tyyppisten talojen rakentamisessa Suomessa ja muualla maailmassa. Valmiista elementeistä saadaan koottua omakoti- ja rivitaloja, kerrostaloja, toimisto- ja liiketiloja, teollisuuden ja maatalouden halleja sekä esimerkiksi julkisia rakennuksia.

Betonielementtirakennusten rungoissa käytetään erilaisia pilari-, seinä-, palkki-, laatta-, parveke-, porras- ja hissikuiluelementtejä. Elementtipalkit voivat olla tavallisia teräsbetonipalkkeja tai jännitettyjä jännebetonipalkkeja.

 

Räätälöitävissä kohteen mukaan


WQ-palkit voidaan suunnitella ja valmistaa yksilöllisesti rakennusrakenteen vaatimusten mukaisesti. Palkkien ominaisuuksia, kuten mittoja, pintakäsittelyä ja paloeristystä, voidaan räätälöidä vastaamaan kohteen erityisiä tarpeita.

 

Esimerkiksi palkkien paloeristys ja lopullinen pintakäsittely voidaan tehdä joko valmiiksi konepajalla tai vasta työmaalla. Sovimme yksityiskohdat aina asiakkaan kanssa erikseen.

 

Laadukkaat WQ-palkit mittojen ja standardien mukaan


Labcor valmistaa rakentamisessa tarvittavat WQ-palkit ja muut hitsatut teräspalkit omalla konepajallaan Ikaalisissa, Suomessa. Meillä on käytössämme automaatiokone, joka pystyy hitsaamaan WQ-palkkeja laadukkaasti ja nopeasti. Toteutamme myös kokonaiset teräsrunkorakenteet asiakkaan tarpeiden mukaan. Toimitukset onnistuvat koko maahan ja tarvittaessa kauemmaksikin, esimerkiksi Pohjoismaiden alueelle.

 

Kaikki valmistamamme tuotteet ovat eurooppalaisten standardien mukaisia ja korkealaatuisia. Saat meiltä EN1090-1-standardin mukaiset CE-merkityt hitsatut teräsrakenteet toteutusluokissa EXC1, EXC2 ja EXC3.

 

Jos olet kiinnostunut WQ-palkeista tai muista teräspalkkiratkaisuistamme, ota rohkeasti yhteyttä ammattilaisiimme puhelimitse tai sähköpostitse! Kerromme mielellämme lisää laadukkaista tuotteistamme ja palveluistamme.

0
Feed

Jätä kommentti