Haemme Laskentainsinööriä

Meillä on töitä sinulle itsenäinen ja teräksinen laskentainsinööri

Onko teräsrakentaminen vahvuutesi? Oletko oma-aloitteinen ja pystyt tekemään itsenäistä työtä vastuullisesti? Osaatko myydä teräsrakenteiden alihankintaa ja vastata asiakkaiden kyselyihin? Onko luvut hallussa ja kykenet talousvastuuseen?

 

Oy Labcor Ab hakee laskentainsinööriä myymään teräsrakenteiden valmistuksen alihankintaa. Meillä on jo vakiintunut asiakaskunta, mutta tehtävänäsi on kasvattaa asiakkaidemme määrää. Teet tarjouksia ja vastaat asiakkaiden kyselyihin, hinnoittelet, dokumentoit ja aikataulutat alihankintatyöt. Olet yhteydessä asiakkaaseen ennen ja jälkeen kaupan, laskutat ja valvot jämäkästi, että hommat tulevat tehdyiksi kaikin puolin sovitusti. Excel ja Word ovat sinulle ennestään tuttuja työkaluja ja pysyt hoitamaan työsi myös englanniksi.

 

Osaat tulkita rakennuspiirustuksia ja ymmärrät rakentamista, joten olet koulutukseltasi todennäköisesti insinööri. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta kokemusta enemmän haluamme sinulta ymmärrystä, positiivista asennetta ja halua oppia.

 

Toimistomme ja työpaikkasi sijaitsee Ikaalisten tehtaan yhteydessä, mutta kierrät myös nykyisten ja tulevien asiakkaiden parissa pääasiassa Suomessa. Tarjoamme vakituisen ja vastuullisen työpaikan, jossa on mahdollisuus kehittyä alan ammattilaiseksi. Palkkausmallisi tulee koostumaan peruspalkasta ja tulokseen liittyvistä bonuksista. Hoitamalla työt hyvin, voit päästä hyville ansioille. Ota yhteyttä nopeasti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja antaa Jorma Autero

Puh. 045 624 8280

 

Oy Labcor Ab on vuonna 2004 perustettu vaativien teräsrakenteiden valmistamiseen erikoistunut, vakaa ja arvostettu metallialan yritys. Tehtaamme ja toimistomme sijaitsee Ikaalisissa. Asiakkaitamme ovat Suomen johtavat rakennusliikkeet ja konepajat, ja osaamistamme löytyy ympäri Suomen, mm. Tampereen yliopistollisesta sairaalasta sekä teollisuudesta.